Introducere »Bucatarie» SMOOTHIE MAKER ORIGINAL


        

SMOOTHIE MAKER ORIGINAL

Stoc NU

 

Numar produs: 042
PRET fără TVA: 72 LEI
PRET cu TVA (24 %):
89 LEI

Smoothie Maker, un aparat revolutionar pentru sucuri naturale si alte bauturi. Smoothie Maker, alegerea perfecta pentru cei care iubesc sucurile naturale si preparatele sanatoase Va doriti ceva cu adevarat sanatos ? Doriti sa consumati fructele intr-un mod revolutionar ? Aparatul Smoothie Maker va ajuta sa obtineti Smoothie-uri cu un gust excelent. Smoothie-ul este o bautura rece, delicioasa si sanatoasa, preparata dintr-un amestec de fructe.

Smoothie-ul poate fi realizat dintr-o varietate de fructe proaspete, iaurt, gheata si suc. Cu aparatul Smoothie Maker obtineti acest preparat intr-un timp record ! Smoothie Maker este ideal pentru nectaruri, sucuri si spume de fructe, inghetate si cafea. Aparatul Smoothie Maker pastreaza vitaminele si fibrele fructelor, oferindu-va bauturi 100% naturale. Cu Smoothie Maker nu obtineti doar sucuri naturale, nectaruri, inghetata sau cafea. Smoothie Maker poate fi folosit si in prepararea rapida a cremelor pentru deserturi sau sosurilor picante. Smoothie Maker – cum functioneaza ?

Aparatul Smoothie Maker detine lame care se rotesc cu o viteza incredibila, de 72.000 de rotati pe minut, ceea ce permite realizarea sucurilor sau inghetatelor in doar cateva secunde. Mai mult decat atat, Smoothie Maker are un sistem de curatare genial, astfel ca, dupa folosire, este nevoie de doar cateva secunde pentru curatarea acestuia. Nu trebuie desfacut, nu trebuie spalat sub apa !

Trebuie doar pornit si curatarea se face automat. Smoothie Maker prezinta si alte avantaje. Folosindu-l economisiti timp, efort, bani si obtineti sucurile dorite intr-un timp record.PĂRERILE ŞI ÎNTREBĂRILE VIZITATORILOR

Până acum nu a fost adăugat nici un comentariu. Adăugaţi comentariul sau întrebarea dumneavoastră.

MDcxMmJiM